Miss Sweety.....
Maar eigenlijk totdat ik van de week Miss Sweety werd genoemd door een van de meisjes die helpen met de voeding, was ik vrij goed buiten schot gebleven....
Philip beklaagt zich er sowieso regelmatig over dat hij enkel maar in mijn blog vermeld wordt als hij ziek is of vrij heeft... dus bij deze een keer een hele alinea enkel over hem =PP
Eigenlijk is Philip een hele gezellige vent en je kunt goed met hem samenwerken... zolang hij niet boos wordt (maar dat is dan niet persoonlijk bedoelt ;) ). Naar eigen zeggen is hij wel een
controle freak en hij kan zich soms erg ergeren wanneer we na het ontbijt moeten zitten wachten voordat we vertrekken naar de kliniek.
Hij vertelt me regelmatig over de nieuwste voetbaluitslagen, ondanks dat ik daar niet in geïnteresseerd ben.... Of misschien juist OMDAT ik er niet in geïnteresseerd ben =P Af en toe is het maar
een irritant wezen ;) Mjah wat wil je ook..... het is en blijft een man natuurlijk.... =P
Toch past hij altijd heel goed op me, en meestal is hij degene die naar de shop in de buurt gaat of zelfs naar de koelkast als ik s avonds uitgeteld op de bank hang..... dus is hij ook wel lief.
Misschien dat ik hem toch wel een beetje zal missen straks =P
Dus Philip.... Als je dit leest hoop ik dat je van je eigen persoonlijke allinea hebt genoten ;)
Afgelopen week was ik zoals jullie weten jarig en het was letterlijk de ´hottest bday ever´ te noemen. Denk niet dat ik het eerder gevierd heb bij 40+ graden...
Vroeg in de ochtend een leuke verassing want mam en oma waren in Barcelona speciaal heel vroeg opgestaan om mij via de telefoon wakker te kunnen zingen =)
De dag die dus zo goed begonnen was verliep op de kliniek vrij normaal, al was het wel de dag van de gebroken ruggengraten... heb 3 katten en 1 pup met dezelfde aandoening laten inslapen =S
S avonds trakteerde Philip op een etentje bij een super leuk restaurantje in Hauz Khas village, voor mij en Sabrina (de Italiaanse vrijwilligster). We hadden er een super mooi uitzicht en het eten
was er zaaalig (al had ik op 1 moment wel een stuk chili ofzo in mn sausje waardoor ik een minuut of 10 compleet in vuur en vlam stond =S).
Philip heeft mij trouwens aangestoken met zijn keelpijn... maar aangezien ik met mijn vrouwelijke weerstand daar natuurlijk beter tegen bestand ben, kom ik er een stuk beter vanaf als hij. Ben wel bang dat als hij nog meer mensen aansteekt dat we hem moeten PTS-en want dat kan natuurlijk niet ;)
Donderdags kwamen er 2 vrouwen op bezoek in de shelter die zelf in Zuid India een shelter aan het opzetten zijn. Kreeg meteen al een uitnodiging om daar te komen werken of om gewoon op bezoek te komen, en als ik zou willen zou ik daar zo permanent aan de slag kunnen. Mevr G biedt ons ook regelmatig een baan aan dus aan werkaanbod hier geen gebrek. Denk toch dat ik straks gewoon weer lekker naar Nederland kom en dan zien we wel weer verder =)
Zaterdags kreeg ik meloen bij het ontbijt... lekker leek dat natuurlijk.... Maar de rest van de dag had ik spijt. Waarschijnlijk afgewassen met kraanwater ofzo ?? De buikkrampen waren niet te zuinig =(( Omdat Philip die dag vrij was ben ik zelf nog even langs de shopping malls gegaan die in de buurt van de kliniek zitten om wat rond te kijken en bij terugkomst lag er een super super lief kaartje van Margaux op me te wachten !!! That really made my day ! =)
Onze chauffeur heeft deze week een bekeuring gekregen voor rijden zonder autogordel (we werden aan de kant gezet door de politie)... die boete hier bedraagt wel 100 roepies !! (omgerekend ongeveer
1 euro 50 =PP).
Dezelfde dag zijn we ook nog een avondje niet-vegetarisch gaan eten bij Dilli Haat, en kon Philip meteen wat souvenirtjes voor thuis kopen, dus kwam allemaal weer goed uit.
Gisteren is Sabina ook vertrokken nadat ze een knallende ruzie had gehad met Ambika. Dus nu zijn we weer de 2 laatste overgebleven buitenlanders op de kliniek.
De dagen lijken vermoeiender en vermoeiender te worden, denk dat dit enerzijds te maken heeft met de hitte overdag en anderzijds ook doordat ik door diezelfde hitte s nachts nogal belabberd slaap. Vandaar dat ik vandaag heeeeel rustig aan ga doen, beetje mailtjes sturen, deze blog updaten, kort tripje naar een marktje in de buurt en verder slapen, filmpje kijken en relaxen.
Vandaag is het 22 mei... dus dat betekend nog 9 dagen voordat mam en pap naar Delhi komen ! En wat trouwens ook betekend dat ik me in mn vorige blog update vergist heb want dit is mijn echte een-na-laatste vrije dag en niet die van vorige week!
Veel liefs uit Delhi, en tot de volgende blog-update !!
xxx
hey weer super leuk om te lezen! Krijg zelfs heimwee en wil weer terug! Het was zwaar werken maar dat indiaase leven erbuiten was eigenlijk heel relaxed! Geniet nog even ten vollen van je bijzondere tijd daar! En natuurlijk met je ouders straks! Veel liefs uit nederland! X
Hallo liefie,
Leuk om je blog te kunnen lezen en je even daarvoor aan de telefoon heb gehad om bij te kletsen. Je kunt natuurlijk als Mrs. G. beter betaald dan in NL altijd daar nog een job aannemen ;) dan moet ik natuurlijk wat vaker op bezoek komen, hihihi.
Geloof dat het inderdaad lekkerder is om naar NL te komen, terug keren kan altijd nog.
dikke kus en knuffel van mij
Hallo Rianne, ik vind de naam Miss Sweety wel bij jou passen en wees blij dat ze er niet een andere Miss van gemaakt hebben. Kan me voorstellen dat de hitte je een keer parten gaat spelen en er moe van wordt. En ja meloen lijkt altijd zo lekker en fris, maar je kunt er echt heel erg ziek van worden, je mag blij zijn dat het bij darmkrampen gebleven is.Nog even doorzetten en dan kun je terugkijken op een toch wel mooie en avontuurlijke tijd.
groetjes
Hey Miss Sweety, zo te lezen geniet je nog steeds. Fijn dat je ouders binnenkort bij je zijn. Kun je ze meeslepen naar alle mooie en bijzondere plekjes in de buurt ! Succes nog even daar !
Groeten
Carolien
Hallo Rianne wat fijn om weer wat te horen.Ben toch blij dat Philip goed voor je zorgt doe hem de groetjes. En wat dat andere betreft we zien je liever terug komen. Kijken er naar uit dat we je weer zien.
pas goed op je zelf en dikke kus oma.
Heeeey ri, ik vind de naam ook goed bij je passen hoor! Om jou boos te maken moet je wat uit de kast halen hihih. Wordt nu echt aftellen he. Dan heb je t overleeft van alle darmgriepen, bacterieen en andere enge ziektes uit dat verre india. Het was zo te lezen een bijzonder leerzame ervaring...nog even volhouden ri. Leuk dat je ouders bijna komen. Heel veel plezier en tot snel he. Dikke knuffel en ps. Heb je kaartje omtvange